Over mij

Al zolang ik me kan herinneren, was ik anders dan de anderen.

Ik werd vaak “wijsneus” genoemd.

Als kind vond ik dat vreselijk, maar ondertussen glimlach ik er al jaren om; ik was een echte wijs-neus; een (hoog)sensitief kind dat kon voelen dat er meer is tussen hemel en aarde.

In de boekenkast van mijn pepa, mijn grootvader langs moeders zijde, kon ik me urenlang verdiepen in boeken over hypnose, spiritualiteit, psychologie en meer van dat moois en boog ik me steevast over de vraag “of onze voorouders astronauten waren” :).

Op mijn 19e ontmoette ik één van de meest bijzondere mensen die ik in dit leven tot nog toe mocht ontmoeten; een Nederlandse sjamaan die me op-voedde in de ware zin van het woord en die me opleidde tot sjamanistisch healer.
Het was het begin van een grote reis, de weg van en naar mijn ziel.
Het was een weg van bewust-wording, een weg naar en in me-zelf.

Een weg waarop ik gezegend werd met vele bijzondere ontmoetingen met getalenteerde mensen die me hielpen om mijn innerlijke wijsheid steeds verder aan te boren, die me hun verworven kennis en wijsheid met hart en ziel doorgaven.
Zo studeerde ik cranio sacrale therapie bij Etienne Peirsman, familie-en organisatieopstellingen bij Indra Torsten Preiss, werd ik ingewijd in Egyptische mystiek door een briljante Engelsman en in The Reconnection door Dr. Eric Pearl.
Ik volgde tal van opleidingen, cursussen, workshops en lezingen in binnen-en buitenland.

Ondertussen zegende het leven me met een mooie, getalenteerde, wijze, gevoelige en humoristische dochter; Elisabeth.
Zij is in dit leven wellicht mijn mooiste geschenk.

16 jaar geleden begon ik met mijn praktijk; het was het begin van mijn levenswerk.
Een levenswerk dat me steeds dichter bij me-zelf bracht en me steeds meer deed verdiepen.

De innerlijke reis heeft zich de voorbije jaren ook mogen materialiseren, met als hoogtepunt mijn eerste India reis samen met een ziel met wie ik sinds het begin der tijden de wereld heb mogen bereizen; mijn strijder van het licht, mijn mede-avonturier en dierbare vriend Prof. Dr. Em. Johan Van de Kerckhove.
Samen ontmoetten we in 2014 in Kerala, Zuid-India, 1 van de meest belangrijke en inspirerende spirituele leiders van deze tijd; Sri Mata Amritanandemayi, beter gekend als AMMA.
In haar ashram omarmde ik voor het eerst ten diepste mijn bijzonder talent, om tussen hemel en aarde te zijn.

Ik heb mijn plek gevonden en van daaruit deel ik met hart en ziel, in liefde en in vrijheid, mijn wijsheid, mijn kennis en mijn levenservaring.

Dat mijn talent dienstbaar mag zijn aan de wereld. 

Liefs, Gwen Xoxo

Start typing and press Enter to search