• Ik kom nu al 7 jaar bij Gwen.

  Als het aan mij ligt, mag Gwen altijd een toeziend oog op mijn leven blijven hebben:).
  Gwen als persoon geeft me het gevoel welkom te zijn, ook met mijn moeilijkste stukken.
  Door naar haar te gaan en zowel energetisch als familiewerk te doen, heb ik door de jaren heen vertrouwen gekregen in mijn eigen aanvoelen en intuitie.
  Ze leeft me relativeren en minder te verdwalen in mijn denken.
  Het leven en mijn blik op mezelf zijn verruimd door dit werk te doen.
  Tine
 • Gwen, een eigentijdse sjamaan, een stadssjamaan misschien wel... mooi, wijs, vol licht, leven en helderheid, zo neemt Gwen mij al jaren mee op weg. Op weg naar mezelf en op weg naar de ander. Op weg naar verbinding. Haar heldere inzichten, helende gave en tomeloze inzet voor haar werk zijn van een bijzondere orde. She’s not from around, zoveel is duidelijk:). In het werk met Gwen, dat zich steeds meer verdiept, mocht ik de weg terugvinden naar mijn roots en daarmee ook naar mijn hart. Zó dankbaar.
  Eef
 • Ondertussen ben ik al ca 7 jaar vaste ‘klant’ bij Gwen. Als mensen vragen, wat doet zij juist? Dan blijft dat nog steeds na al die jaren moeilijk te omschrijven... Maar het gaat niet om het ‘wat’ en ‘hoe’ maar om het resultaat dat zij telkenmale bereikt. Dankzij Gwen hulp heb ik mijn gezondheid terug op de rails gekregen, Dankzij Gwen ben ik de laatste jaren ontzettend gegroeid als mens, Dankzij Gwen heb ik facetten van het universum ontdekt waar ik geen idee van had, Dankzij Gwen heb ik geleerd hoe mooi & ontzettend fascinerend een gegrond & verbonden leven leiden is. En tot slot, dankzij haar heldere gaven beschouw ik haar inmiddels ook als mijn ‘orakel’ en/of richtingaanwijzer 😊 Ik heb een grenzeloos vertrouwen in haar en haar capaciteiten en kan haar niet dankbaar genoeg zijn voor de hulp die ze de afgelopen jaren tijdens al mijn ups en downs al geboden heeft. Ik teken alvast voor een volgende 7 jaar 😊
  Karen
 • Lieve Gwen, Bedankt voor de bezieling en begeleiding tijdens onze zittende werksessies. Denken loslaten & leren voelen; staren vermijden & kijken verinnerlijken, durven staan & draaien beleven zijn de werkwoorden waarmee jouw werk doorstroomt. En danken natuurlijk.
  Bart
 • Als ik Gwen zeg, voel ik onveranderlijk een grote golf van dankbaarheid. Ik ben dankbaar voor haar diepe wijsheid en het voelt als een geschenk telkens ze een stukje daarvan met mij deelt. Ik ben dankbaar voor haar complete gebrek aan oordeel waardoor ik volledig mezelf kan zijn en mezelf kan aanvaarden in alles waar ik mee worstel. Ik ben dankbaar voor het geduld, de compassie en de precisie waarmee ze me laat kijken naar alle onbewuste stukken, klein of groot, licht of zwaar, recent of eeuwenoud.) Met haar werk brengt Gwen niet alleen bewustzijn en heling maar ook vrede en een grote innerlijke vrijheid. Ze is een ware mentor voor me geworden en een lichtend voorbeeld. Ze gidst me al meer dan 10 jaar vriendelijk over het hobbelige pad van bewustzijn en leert me werken zoals zijzelf: in helderheid, in verbinding met het licht, in dienstbaarheid en met de grootste compassie voor onze diepmenselijke strijd."
  Nele
 • Mijn werkervaring als consultant vraagt elk moment van de dag dat ik bezig ben met kritisch observeren, problemen oplossen en complexiteit begrijpen. Toen ik de eerste keren bij Gwen kwam deed ik dit ook. Wat is het resultaat dat ik hier nu uit haal? Bijna een jaar later en ik ga nog steeds maandelijks langs. Begrijpen doe ik het nog altijd niet. Wie weet komt dat ooit. Maar ondertussen weet ik dat ik betere beslissingen maak en met een gevoel van gemoedsrust en meer succes door het leven ga. Je moet niet alles begrijpen om de resultaten ervan te zien. Je begrijpt toch ook niet elk onderdeel van jouw gsm als je hem zou opendraaien? En daar kan je ook niet meer zonder, toch? Bedankt Gwen voor al het werk dat je hier doet.
  Bram
 • Ik heb altijd een mooi leven gehad, zonder grote teleurstellingen. In 2015 ben ik ondernemer geworden. Het ondernemerschap heeft bepaalde knopen en/of angsten naar boven gebracht. Deze knopen of angsten leken in eerste instantie banaal, maar met de jaren werden ze storend in mijn groei als ondernemer. Gwen heeft op een heel subtiele manier deze knopen gedetecteerd en heeft deze knopen en angsten kunnen wegwerken. Ik kan nog altijd niet goed verklaren ‘hoe’ ze het doet. Het enige dat ik weet is dat ik veranderd ben, positief veranderd ben. Veranderd als mens én veranderd in mijn ondernemerschap! Dank je wel, Gwen!
  Karina

Start typing and press Enter to search