• Gwen, een eigentijdse sjamaan, een stadssjamaan misschien wel... mooi, wijs, vol licht, leven en helderheid, zo neemt Gwen mij al jaren mee op weg. Op weg naar mezelf en op weg naar de ander. Op weg naar verbinding. Haar heldere inzichten, helende gave en tomeloze inzet voor haar werk zijn van een bijzondere orde. She’s not from around, zoveel is duidelijk:). In het werk met Gwen, dat zich steeds meer verdiept, mocht ik de weg terugvinden naar mijn roots en daarmee ook naar mijn hart. Zó dankbaar.
  Eef
 • Ondertussen ben ik al ca 7 jaar vaste ‘klant’ bij Gwen.Als mensen vragen, wat doet zij juist? Dan blijft dat nog steeds na al die jaren moeilijk te omschrijven... Maar het gaat niet om het ‘wat’ en ‘hoe’ maar om het resultaat dat zij telkenmale bereikt. Dankzij Gwen hulp heb ik mijn gezondheid terug op de rails gekregen, Dankzij Gwen ben ik de laatste jaren ontzettend gegroeid als mens, Dankzij Gwen heb ik facetten van het universum ontdekt waar ik geen idee van had, Dankzij Gwen heb ik geleerd hoe mooi & ontzettend fascinerend een gegrond & verbonden leven leiden is. En tot slot, dankzij haar heldere gaven beschouw ik haar inmiddels ook als mijn ‘orakel’ en/of richtingaanwijzer : ) Ik heb een grenzeloos vertrouwen in haar en haar capaciteiten en kan haar niet dankbaar genoeg zijn voor de hulp die ze de afgelopen jaren tijdens al mijn ups en downs al geboden heeft. Ik teken alvast voor een volgende 7 jaar : )
  Karen
 • Lieve Gwen, Bedankt voor de bezieling en begeleiding tijdens onze zittende werksessies. Denken loslaten & leren voelen; staren vermijden & kijken verinnerlijken, durven staan & draaien beleven zijn de werkwoorden waarmee jouw werk doorstroomt. En danken natuurlijk.
  Bart
 • Als ik Gwen zeg, voel ik onveranderlijk een grote golf van dankbaarheid. Ik ben dankbaar voor haar diepe wijsheid en het voelt als een geschenk telkens ze een stukje daarvan met mij deelt. Ik ben dankbaar voor haar complete gebrek aan oordeel waardoor ik volledig mezelf kan zijn en mezelf kan aanvaarden in alles waar ik mee worstel. Ik ben dankbaar voor het geduld, de compassie en de precisie waarmee ze me laat kijken naar alle onbewuste stukken, klein of groot, licht of zwaar, recent of eeuwenoud.) Met haar werk brengt Gwen niet alleen bewustzijn en heling maar ook vrede en een grote innerlijke vrijheid. Ze is een ware mentor voor me geworden en een lichtend voorbeeld. Ze gidst me al meer dan 10 jaar vriendelijk over het hobbelige pad van bewustzijn en leert me werken zoals zijzelf: in helderheid, in verbinding met het licht, in dienstbaarheid en met de grootste compassie voor onze diepmenselijke strijd."
  Nele
 • Mijn werkervaring als consultant vraagt elk moment van de dag dat ik bezig ben met kritisch observeren, problemen oplossen en complexiteit begrijpen. Toen ik de eerste keren bij Gwen kwam deed ik dit ook. Wat is het resultaat dat ik hier nu uit haal? Bijna een jaar later en ik ga nog steeds maandelijks langs. Begrijpen doe ik het nog altijd niet. Wie weet komt dat ooit. Maar ondertussen weet ik dat ik betere beslissingen maak en met een gevoel van gemoedsrust en meer succes door het leven ga. Je moet niet alles begrijpen om de resultaten ervan te zien. Je begrijpt toch ook niet elk onderdeel van jouw gsm als je hem zou opendraaien? En daar kan je ook niet meer zonder, toch? Bedankt Gwen voor al het werk dat je hier doet.
  Bram
 • Toen ik Gwen vele jaren geleden leerde kennen, vond ik haar bijzonder interessant maar ook bijzonder spiri-wiri:). En ik mag haar vandaag misschien nog altijd interessant, intelligent, grappig en spiri-wiri vinden, ze heeft mij geholpen op zovele manieren dat woorden daarvoor te kort komen. Ik zou niet staan waar ik nu sta zonder haar steun en begeleiding. Ik zou nooit de persoon geworden zijn die ik vandaag ben. Ik ben trots op de evolutie die ik doorgemaakt heb. En ik mag daar Gwen echt voor bedanken.
  Greet
 • Omarmend, luisterend voelend naar wat je ziel nodig heeft, brengt Gwen jou terug naar jezelf naar wat je ten diepste nodig hebt. Begripvol, troostend, leidend en ook weer niet, steeds respectvol voor wie je als persoon bent. In stlite krachtig. Elke keer opnieuw. Van harte
  Ann
 • Toen alles heel erg donker leek, was Gwen degene die me vertelde waar ik mee aan de slag moest gaan.Dat was niet altijd wat ik wílde horen, maar wel wat ik nodig had om te groeien en bewuster op pad te gaan. Sindsdien begeleidt ze mij op mijn pad. Gwen begeleidde ons gezin op weg naar meer verbinding, zachtheid en erkenning.
  Lisse

Start typing and press Enter to search